Om oss

Nystuga Byggtjänst är en del av – Nystuga Gård HB ett mindre, familjeägt, byggföretag i västra Värmland. Vi åtar oss det mesta inom byggsektorn.

Nystuga Byggtjänst ägs och drivs av Jörn Sverre Dalen.

Vårt kunskapsområde sträcker sig från fastighetsservice, byggnadsarbeten, målning och murning

Om du vill kontakta mej är det i regel lättast att slå en signal till på 07676 51560. Det går även bra att maila till mej med frågor.
Nästan allt kan ordnas så länge det gäller din fastighet. Oftast vill jag titta på jobbet för att göra en bedömning och diskutera tillsammans vad det kan kosta o.s.v. Det är sällan jag kan lämna ett pris utan att göra en bedömning på plats.

Jag arbetar under olika former gentemot mina kunder, ibland utförs jobbet på löpande räkning men oftast till ett avtalat pris.
När jag avtalar ett fast pris kan jag ge dig ett väl utformat avtal där du kan se vad som ingår i avtalet med beskrivning på materialdimensioner och materialval och inte minst avtala tider då arbetena ska påbörjas och avslutas.

Om arbetet omfattar andra yrkeskategorier än snickare/målare så samarbetar jag med elektriker, rörmokare, plattsättare, mattläggare, fuktspecialister och markentreprenörer med flera. Jag har som regel samordningsansvar vid jobben för att du som kund inte ska behöva hålla kontakten med alla berörda parter.

Min målsättning är givetvis att du som kund ska kunna känna dig trygg med oss och få dina förväntningar uppfyllda till avtalat uppdrag.

Låt oss bygga tilsammans.


%d bloggare gillar detta: